joi, 17 ianuarie 2013

NOTD: Snowflakes

     Deja am inceput sa nu mai am timp pentru blog, deoarece a inceput sesiunea si totodata si examenele mele. De doua am trecut deja, cu bine, dar mai am 4 foarte grele care necesita mult timp acordat invatatului asa ca nu prea stau bine cu timpul pentru alte activitati.
      Desi si astazi invat, am luat o scurta pauza pentru a ma ocupa si de blog si sa va arat si voua ce port pe unghiute, acum cand stau cocotata in varful patului cu multe cursuri pe langa mine si cu lapotopul in brate invelita in cea mai pufoasa paturica din lume si care mai e si rosie:X. Si cu geamul deschis sa ma piste frigul la nas:X :X :X.

Pentru ca zilele trecute a nins m-am gandit sa reprezint iarna si pe unghiutele mele si a iesit asta:




Am folosit o oja alba pentru french pe care am aplicat-o cu un buretel prin tapotare. In varful unghiei am adaugat prin aceiasi tehnic putin albastru deschis amestecat cu o picatura de alb. Modelul cu fulgul de nea l-am facut cu oja inglot in nuanta 710 (albastru mat foarte inchis ) pe care am amestecat-o cu putin albastru deschis. Aceasta oja o sa aveti ocazia sa o vedeti mai tarziu in toata splendoarea ei.



Cum vi se pare? Astept cu mare drag parerile voastre!

Hugs & kisses,

3 comentarii:

  1. Ce dragute sunt <3 Fulgii albastri i-ai facut singura sau cu stampiluta? Te inteleg cum e cu sesiunea :( lasa ca trece ea si revenim dupa in forta :)) Te pup si spor la invatat!

    RăspundețiȘtergere
  2. multumesc! cu mana i-am facut ca nu am stampiluta:-s cu model cu fulgi. Am in setul de pensule pt unghii un instrument cu un vf ca de ac doar ca e usor mai grosut..
    Multumesc muuult pentru sustinere>:D< Te pup si spor si tie:*

    RăspundețiȘtergere