sâmbătă, 30 noiembrie 2013

HAUL: Ce am primit si ce am mai cumparat in luna NOIEMBRIE


Mvai, cat a trecut de la ultima postare de acest tip. Nu am mai facut un haul de un car de vreme si ce e drept era cazul sa schimb situatia. E frumos sa mai alternez postarile pentru a exista diversitate.
Asa ca m-am apucat de fotografiat tot ce am primit si ce am cumparat in aceasta luna pentru a vi le arata si voua cu cateva pareri pe ici pe colo, mai ales ca dupa ziua mea am promis ca va arat ce cadouri am primit si nu am facut-o. Intra si cadourile de atunci in aceasta postare:D.

Luna noiembrie e de obicei o luna plina din punctul acesta de vedere, deoarece la sfarsitul unii octombrie e ziua mea si la sfarsitul lui noiembrie e Sfantul Andrei, alt prilej pentru cadouri. Plus ca este si Black Friday  in aceasta luna. Iar anul acesta, deschiderea unui magazin H&M a fost un alt prilej de cumparaturi pentru ca au oferit cupoane de reducere.

Hai sa trecem la lucrusoarele primite:D.

Primul cadou primit a fost acest minunat ceas Fossil din partea prietenului meu. Imi place foarte mult si ma mandresc cu el.



Din partea colegei de camera am primit un dragut puloveras.



Am profitat de o comanda la Yves Rocher si am comandat parfumul So Elixir si am primit cadou parfumul Iris Noir plus paturica mov pe care am facut pozat produsele.


Am uitat sa spun ca si targul de beauty de la sala Dalles a fost o alta tentatie si de aici am plecat cu 2 farduri de ochi, unul lila de la Paese si unul roz de la Parisax.



A venit black Friday si mi-am comandat de pe site-ul Make-up Shop setul de pensule pentru ochi de la Real Tehniques si pensula pentru pudra din aceiasi gama, pensulici care s-au alaturat altor doua care au fost cumparate de la targul de la Dalles. In poza sunt toate la un loc,


Tot de Black Friday am profitat de o reducere de 50% si mi-am luat si eu in sfarsit o placa de par buna. Imi doream foarte mult una de la Remington si oferta de la Altex a fost bine venita, iar reducere a fost reala. Asa ca acum am placa de par S9500 de la Remington.


La deschiderea magazinului H&M de pe Lipscani am cumparat un cardigan albastru, o curea neagra cu parti metalice aurii si o bratara aurie. M-am tot invartit pe la etajul cu decoratiuni dar nu m-am putut hotara pe ceva si am renuntat.


Iar pe parcursul lunii am mai cumparat diverse:
Din Outletul din Militari mi-am luat o pereche de pantaloni Puma cu 50% reducere din pretul deja redus pentru ca a cmparat ceva si prietenul meu de acolo. Pantalonii i-am luat pentru aerobic ca am incaput sa mai merg din cand in cand si pe acolo.

Din DM am luat aceasta lumanarica foarte frumos parfumata, perfecta pentru iarna si cu un model in tendinte.


Tot din DM dar la o alta plimbare pe acolo am luat aceasta crema semigrasa gomanta de la Gerovital si am primit cadou un mini deodorant care mi se pare bun si miroase frumos.


Din New Yorker am luat o bluzita visinie, era la reducere si mi-a placut.


Cateva cumparaturi pentru unghiute: Pensulele si cu accesoriile metalice sunt de pe ebay, iar restul de prin magazine de la noi.

Tot iubitul meu mi-a facut cadou si acest luciu de buze in forma de glob de la Sephora alaturi de o capsula de gel de dush crema cu aroma de cocos si in punguta mai erau doua mostre oferite de catre cei de la magazin.

A ajuns si oja Zoya Payton pe care am comandat-o acum 2 luni.


Si, nu in cele din urma, un foarte frumos cadou din partea celor de la Oriflame pe care vi l-am aratat si pe pagina de Facebook. Contine noul parfum ce va aparea in urmatorul catalog, VIPnight, perle pentru fata, rimel, ruj, fond de ten solid, cutiuta cu minuni cu coacaze cred care miroase superb, o pereche de cercei si o sampanie. Iar drept bonus un voucher la OrchideaSPA.

Parfumul miroase super si persista:D





S-au adunat o groaza de chestiute luna asta si sunt multumita de fiecare in parte. Sunt curioasa cum va fi luna decembrie:D.

Voi ati profitat de Black Friday si de targul de la Sala Dalles? Ce cumparaturi ati mai facut?


Hugs & kisses,

25 de comentarii:

  1. Waw.. Super. CUm de ai primit acele minunatii Oriflame? :*

    RăspundețiȘtergere
  2. Sa le folosesti cu placere! Multumim, chiar mi-era dor de o astfel de postare :D

    RăspundețiȘtergere
  3. ce de bunatati aici:)
    sa le folosesti pe toate cu placere:*
    http://thatswhywesmile.blogspot.ro

    RăspundețiȘtergere
  4. Ce de lucruri frumoase!Sa le folosesti cu placere!Imi place mult ceasul,luciul Sephora si cadoul de la Oriflame :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Am fost si eu si la Makeup Fest si la deschiderea H&M-ului de pe Lipscani. Posibil sa fi trecut una pe langa alta fara sa stim cine suntem :))

    RăspundețiȘtergere
  6. la makeup fest am fost duminica seara, la spargerea targului;)) iar la h&m posibil sa fi trecut una pe langa alta;)). :*

    RăspundețiȘtergere
  7. iti multumesc frumos:*. Tot cele enumerate de tine imi plac si mie cel mai mult.

    RăspundețiȘtergere
  8. chiar este si imi place cum pica pe corp. :D

    RăspundețiȘtergere
  9. multumesc! pai chiar ma gandeam ca nici nu imi mai amintesc cnd am facut ultima postare de acest tip

    RăspundețiȘtergere
  10. merci. Loredana, cadoul acela a fost oferit de Oriflame bloggeritelor cu scopul promovarii noului parfum.

    RăspundețiȘtergere
  11. toate sunt frumoase sa te bucuri draga mea de ele si sa le porti si folosesti cu mare drag ..i mi plac achizititile ptr unghii ..

    RăspundețiȘtergere
  12. Iti multumesc frumos :* esti o scumpa

    RăspundețiȘtergere
  13. ce de lucuri faine ai primit / cumparat :) Sa le porti pe toate cu mare placere.
    Eu mi-am facut o comanda mai maricica de pe 1001cosmetice si in sfarsit mi-am comandat si top-coat-ul de la Seche Vite si ca sa nu vina singurel si o oja China Glaze :)

    :*

    RăspundețiȘtergere
  14. Multumesc mult! Voiam ai eu sa dau o comanda pe beauty in the bottle dar banutii s-au dus pe altele. Sa te bucuri de toate cumparaturile tale

    RăspundețiȘtergere
  15. Eu am de la Yves Rocher, parfumul Vanille Noire. Si in momentul de fata cu el sunt data <3 Il ador! Imi place mult cardiganul tau <3 Defapt toate bunatatile de mai sus imi fac cu ochiul :)) + lumanarica aceea <3 Sunt moarta dupa chestiutele de genul <3

    RăspundețiȘtergere
  16. Ce lună bună ai avut. Să te bucuri de el! Şi eu am vrut să comand ceva pensule Real Tehniques dar nu mai erau în stoc cele dorite de mine, că nu am stat noaptea să comand.

    RăspundețiȘtergere
  17. Ce de lucrusoare frumoase, sa le porti / folosesti pe toate sanatoasa.

    P.S.: Zoya Payton e si pe lista mea ^_^

    RăspundețiȘtergere
  18. Multumesc frumos! Zoya payton chiar e speciala si are un luciu tare frumos

    RăspundețiȘtergere
  19. Iti multumesc. Eu lucram la ceva pt facultate si eram oricum treaza la ora aia. Dar puteai da comanda back order si le primeai mai tarziu dar la acelasi pret

    RăspundețiȘtergere
  20. Si eu am vanille noire pe care l-am primit de la colega de camera si imi place. Dar so elixir e putin mai sofisticat. Cardiganul a fost o alegere buna, mai ales ca era 40 lei. Iarlumanarica e doar 7 lei in dm si miroase f bine. Pup

    RăspundețiȘtergere
  21. Nu stiam de asa ceva!.. ufff Asta e!

    RăspundețiȘtergere
  22. Numai 7 lei lumanarica??? :O Eu nu am DM pe-aici :((((((((((((((((((((((((((((((((((((((( Mor de ciuda :(

    RăspundețiȘtergere
  23. da, doar 7 lei, asta am spus si eu cand am vazut. Imi pare rau:(

    RăspundețiȘtergere