duminică, 3 noiembrie 2013

Project pan (1)

Este prima mea tentativa de "project pan" si a fost initiata acum o saptamana cand am facut o noua ordine in cosmetice, in special in partea de makeup. Pentru ca a trecut mult timp de cand am aruncat un produs de makeup si pentru ca am observat ca am multe produse incepute, dar neterminate pentru ca de fiecare data incepeam alt produs din aceeasi categorie si renuntam la primul, m-am hotarat sa nu mai las sa se intample asta si astfel am reusit sa aleg cateva produse pe care sa le folosesc in perioada urmatoare pentru a le termina.
In acest project pan am introdus doar produse de makeup deoarece produsele de ingrijire nu prea ajung in situatia in care sa fie puse deoparte pentru ca a aparut unul nou.

Asa ca am pus produsele selectate in cutia de la Oriflame in care am primit parfumurile Giordani pentru a le avea mai la indemana.



Si sa vedem ce se gaseste inauntru:

1)O paleta de farduri/luciuri de buze/ blushuri de la Oriflame care nu a fost folosita decat de 2-3 ori de cand o am, adica de aproximativ un an si cred ca e cazul sa o folosesc si pe aceasta. Nu tin sa o termin, dar vreau sa o folosesc la machiajul zilnic daca nu e nevoie de un machiaj mai elaborat. La farduri defapt nu am impus o restrictie.

2) O alta paleta de farduri, dar in culori mai potrivite pentru toamna. Imi plac, sunt pigmentate.


3) Mai aveam 2 fonduri de ten de la Oriflame care mai au putin produs in ele si cred ca e cazul sa le termin pentru a nu mai ocupa loc aiurea.
Primul fond de ten nu mai imi place asa cum mi-a placut la inceput, dar al doilea parca imi place mai tare, dar vreau sa termin ce am si ma hotarasc dupa ce fond de ten imi cumpar.
4)Avem un primer de ochi de la ELF. Am fost tare multumita de el dar acum parca nu mai e la fel de bun:(
Si mai avem un primer pentru ten de la Oriflame. Nici nu imi place nici nu imi desplace. Vreau sa o termin pentru ca in curand va expira.

5)Primul produs este un rimel transparent pentru gene si sprancene de la ELF. Partea pentru sprancene e terminata, dar cea pentru gene e abia inceputa si o folosesc tot pentru sprancene. Mi-a placut, probabil ca daca voi mai face vreo comanda la ELF il voi recumpara.
Al doilea este un rimel negru de la Oriflame din gama Giordani Gold. Imi place la fel de mult ca la inceput, dar se cam fac 6 luni si e cazul sa il termin sa nu il arunc pentru ca e expirat.
Si al treilea produs e un anticearcan de la Oriflame. Nu vad deloc diferenta in folosirea lui dar inca mai insist poate poate;)).

6) Blush-ul este de la Oriflame, dar seamana foarte bine cu blush-ul de la Flormar pe care il am si m-am gandit ca unul dintre ele e in plus, si am ales sa il termin pe acesta de la Oriflame. Din fericire e culoarea pe care o folosesc zilnic, nu prea aleg alte culori la blush.
Pudra e tot Oriflame, din aceiasi gama cu cel de-al 2-lea fond de ten. E ok dar pentru ca nu m-a dat pe spate e cazul sa o consum.

7) Si ultimile produse, un creion de ochi de la oriflame intr-o culoare tomnatica si un fard de sprancene oriflame. Fardul de sprancene e preferatul meu si il folosesc zilnic, dar am mai primit unul si la un moment dat il incepusem si pe acela asa ca le-am alternat in functie de primul care imi pica in mana. Dar acesta a avut un ghinion si s-a spart carcasa asa ca e cazul sa il termin pe acesta.


Sper sa ma tin de acest project pan si sa mai scap de produsele incepute astfel.
Va sugerez si voua sa faceti la fel daca aveti aceeasi problema ca mine.

Voi ce parere aveti?:D

Hugs & kisses,

15 comentarii:

  1. Foarte bine faci, ca daca le lasi sa expire, le pierzi.Eu nu prea cumpar produse din aceeasi gama daca mai am. Astept sa le termin.
    www.culore.blogspot.com

    RăspundețiȘtergere
  2. Mda... asa ar trebui sa fac si eu, dar m-au tot tentat ofertele mai ales cand vreau un produs mai bun. Acum o sa incerc sa stau cuminte si sa termin ce am;)). Nu vreau sa arunc banii aiurea:D

    RăspundețiȘtergere
  3. Cu mare drag :* Abia astept sa ma boiesc si eu cu ea :D Pupici :*

    RăspundețiȘtergere
  4. nu ai folosit-o inca?:O doamne...cum ai rezistat?:)):*:*:*:*

    RăspundețiȘtergere
  5. esti foarte rea:P, de ce ma urasti?:((

    RăspundețiȘtergere
  6. Eu sunt înnebunită dupa oje de genul și nu găsesc de fel în magazine.Oja ta este super,mai ales pentru toamnă,cum ai și precizat.Curiozitatea mea este:textura aia,nu agata hainele sau textilele???

    RăspundețiȘtergere
  7. nu, nu agata absolut deloc, mai ales ca aplic si un top coat, desi nu niveleaza. Dar e asemanator cu o oja cu sclipici mult la textura sau ca si cum ai aplica sclipici pe unghii ca sa iti dai seaa despre ce vorbesc:).
    Eu mai vreau astfel de oje dar cred ca pentru aceasta textura asta este si cea mai potrivita culoare:D
    Textura asta mai este la standurile Pastel la 25 lei bucata dar alte culori

    RăspundețiȘtergere
  8. Chiar daca ti se pare absurd, nu am avut timp :)) :*

    RăspundețiȘtergere
  9. Am si eu o oja de la P2 din colectia aceasta si da, la fel de mult o ador si eu :D
    Sa stii ca nici mie nu imi rezista mai mult, din aceleasi motive ca cele mentionate de tine.

    RăspundețiȘtergere
  10. am inteles, pacat ca nu rezista mai mult, ca e prea frumoasa.
    :*

    RăspundețiȘtergere
  11. Ar trebui sa iti urmez si eu exemplul. Am o gramada de produse neterminate si imediat "le vine sfarsitul"... Mereu adaug si adaug si adaug la produse :)) Asa nu le termin in veci si pururi AMin :)) :* Am si eu cateva din cele prezentate de tine :) :* Pupici cu lipici! http://anytagyosmakeup.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
  12. ;)) m-a amuzat comentariul tau. Pai chiar ar trebui facuta asta mai des ca, de, greu ne limitam la un singur produs de care avem nevoie cand suntem la cumparaturi. pupici:*

    RăspundețiȘtergere