joi, 14 noiembrie 2013

TOP 10 produse sub 15 lei

Iar a trecut ceva vreme de la ultima postare, imi e tare greu sa scriu pe blog mai des deoarece am de lucrat si pentru facultate si incerc sa mai am si alte activitati iar timpul nu tine cu mine:P.

Am pregatit de ceva vreme pentru voi o lista cu 10 produse sub 15 lei, produse care sunt bune in ciuda pretului mic. Initial as fi vrut sub 10 lei, dar erau unele produse care sareau usor de cei 10 lei si care meritau sa intre in acest top, asa ca am facut o lista cu produse sub pretul de 15 lei.

Si sa incepem cu produsele si cu o scurta descriere a acestora.


1) Benzi depilatoare pentru fata de la Farmec.
In imagine le-am pus pe cele cumparate ultimele, cu orhidee, care sunt bune, dar cele mai bune sunt cele simple sau cu musetel, nu mai stiu exact care varianta exista, dar eu nu am gasit-o in magazin cand am cautat ultima oara. Eu nu am avut niciun fel de iritatie de la ele, isi fac treaba foarte bine, iar servetelele sunt f bune. Eu folosesc un servetel la aproximativ 5 epilari, iar dupa folosire in pun inapoi in pliculetul lui si inchid pliculetul cu o agrafa metalica pentru hartii, astfel ca va sta foarte bine inchis pentru a nu se evapora substanta cu care servetelul e imbibat.
Pretul lor e de apoximativ 7-8 lei, si contine 2 servetele si 20 de benzi cu ceara.

2)Serul pentru varfuri despicate de la Avon.
Il folosesc de aporximativ 5 ani si inca l-as recumpara. Nu stiu daca chiar trateaza varfurile despicate, pentru ca nu il folosesc zilnic, dar este foarte bun pentru aranjarea varfurilor atunci cand ne coafam parul. E cel mai bun prieten al meu in zilele in care aleg sa imi las parul desprins. Prima oara am vazut la coafeza mea ca de fiecare data, dupa ce ma tundea, la aranjatul parului folosea un astfel de produs, dar de la o firma profesionala, iar eu era mereu incantata de rezultat, eu avand varfurile foarte rebele. Am cautat un inlocuitor mai ieftin si asta a fost potrivit. Tot de la ea stiu ca si alte persoane l-au ales pe acesta ca inlocuitor pentru cel de la salon si ca sunt foarte multumite. Si mai miroase si foarte dragut.
In cele mai bune oferte de la Avon se gaseste si la 10 lei dar pretul lui in ofertele uzuale e pana in 15 lei si face o treaba foarte buna pentru acest pret.

3)Rimelul VolumeBuild de la Oriflame.
E relativ nou, aparut prin primavara acestui an. Eu l-am primit de la Oriflame si ma bucur foarte tare ca mi l-au trimis pentru ca altfel nu cred ca ma gandeam sa il incerc. Chiar face minuni acest rimel. Pe genele mele ofera un efect de alungire cum nu am mai vazut la alte produse de acest tip. Despre volum nu pot spune ca e wow, dar exista si acest efect. Per total e cel mai bun rimel pe care l-am incercat vreodata si il recomand din tot sufletul, iar pretul lui e de 15 lei cand e la oferta in catalog. O sa incerc sa ii fac si un review.

4)Mascara transparent pentru gene si sprancene de la ELF.
Si acesta a fost primit drept cadou la o comanda Elf. Nu am fost deloc tentata sa il cumpar, dar daca tot l-am primit am spus sa il folosesc. Partea pentru gene nu am folosit-o deloc in acest scop, dar partea pentru sprancene a fost folosita in exces pentru aranjarea firelor rebele din sprancene dupa ce le conturam cu fard. Mi-a placut ca nu le intareste, dar le tine la locul lor, iar rezultatul era natural.
Pretul lui este de 9 lei, chiar foarte ieftin pot spune.

5) Balsam de buze de la Oriflame.
Cred ca atunci cand l-am cumparat l-am gasit la o oferta de aproximativ 5-7 lei. Imi place putin mai mult decat cele de la Nivea, chiar simt cum hidrateaza, iar acesta are si o culoare subtila, rosiatica, astfel ca buzele par usor vascularizate, in niciun caz nu par a fi rujate asa cum se vede la balasamul de la Nivea cu culoare. E un produs ok.

6)Gelurile de dus de la Yves Rocher.
Cred ca toata lumea stie de aceste geluri de dus. Cremoase, parfumate si la un pret accesibil. De multe ori se gasesc la aproximativ 8 lei, chiar si in oferta actuala. Mie nu imi plac toate aromele, unele chiar imi displac, dar stiu ca preferatul tuturor este cel cu bob de cafea si cel cu bob de cacao. Miros foarte bine.

7)Apa de gura Dentalux de la Lidl
Am cumparat-o de curand, mai exact de 2 saptamani, de cand am vazut-o intr-un video al unei youtube-rite de la noi. Apa mea de gura era pe terminate si am zis ca nu pierd nimic daca o incerc pe aceasta, mai ales ca pretul ei e de 6-7lei. Am ales varianta senzitve pentru ca eu am dintii si gingiile sensibile. Mentolul este unul placut, nu foarte puternic si lasa o senzatie placuta dupa folosire, la altele am tendinta sa ma clatesc cu apa dupa folosire pentru ca nu suport aroma. Am observat mai putine senzatii de discomfort in ceea ce priveste dantura mea de cand o folosesc. Nu ma astept la minuni, dar e chiar ok.

8)Dizolvantul de unghii Blanchette de la Kaufland.
In ultima jumatate de an am tot folosit dizolvantul de la Lidl, dar ultima bucata m-a enervat pentru ca s-a stricat pompita, curgea, si celelalte curgeau, dar asta era chiar groaznic. Si din aceste motive am renuntat la el si m-am reorientat spre cel de la Kaufland, care are un pret asemanator, 6 lei. Iar in ceea ce priveste curatarea unghiilor chiar mi se pare mai bun si porbabil tot la asta voi ramane. Plus ca este fara acetona, dar contine alcool.

9) Untul de corp Fennel
Nu prea folosesc creme de corp sau unturi, dar pielea mea chiar are nevoie. Am mai avut si altele...dar la cremele de corp ma enerveaza ca sunt prea lichide si am impresia ca intra greu in piele. In schimb acesta imi place pentru ca e mai dens si intra destul de repede in piele daca aplicam cantitatea necesara si nu in exces. Iar la aroma e super, acesta chiar miroase foarte bine.
Eu l-am luat din carrefour la aproximativ 12 lei.

10)Buretei din celuloza Ebelin din DM
Folosesc acesti buretei pentru curatarea mastlor de pe fata si sunt un ajutor foarte bun in aceasta privinta. Eu spun ca pretul lor e de 6 lei, dar sigur sunt sub 10 lei si tin foarte mult timp.



Acesta a fost Topul meu, si chiar sunt curioasa de parerea voastra, daca ati incercat si voi aceste produse si daca sunteti de aceiasi parere cu mine.


Hugs & kisses,

10 comentarii:

  1. Din topul tau folosesc doar bureteii Ebelin. :p O sa fac si eu un top pe blog. Multumim mult :*

    RăspundețiȘtergere
  2. Am si eu untul de corp dar nu stiu de ce nu ma impac cu mirosul, parca miroase prea rau a guma de mestecat. Dar imi place ca hidrateaza bine!
    O sa caut si eu apa de gura! Te pup!

    RăspundețiȘtergere
  3. Cred ca o sa fac si eu candva un post ca acest.. Super produsele !


    Si eu ador de asemenea gelurile Yves Rocher, abia astept sa mi vina comanda !!


    www.culore.blogspot.com

    RăspundețiȘtergere
  4. chiar sa il faci si sa ne arati si comanda YR.:*

    RăspundețiȘtergere
  5. pai cred ca poti alege alta aroma ;)) mie imi place asta:D pup :*

    RăspundețiȘtergere
  6. Benzile depilatoare nu prea imi plac. Mi se pareau mult mai eficiente si mai practice cele cu ulei de migdale si ceara de albine, dar nu le-am mai gasit pe nicaieri...

    RăspundețiȘtergere
  7. Oricum, ideea era ca Farmec e cea mai buna alegere pentru benzile depilatoare pentru fata

    RăspundețiȘtergere
  8. Buna,

    Te invit sa participi la concursul meu daca vrei :*
    http://claudiacernean.blogspot.ro/2013/11/firmoo-international-giveaway.html

    RăspundețiȘtergere