miercuri, 19 martie 2014

Notd: O manichiura primavaratica

Hey!  Pentru ca tot e primavara, m-am gandit ca e timpul sa adopt o manichiura in ton.
Asa ca am scotocit printre multitudinea de oje pe care le am si am pus mana pe una galbena pe care m-am hotarat sa o folosesc pe 4 unghiute de la o mana, dar ca de obicei, pe inelar am adoptat un alt model.

Am ales 4 culori din setul de vopsele si am desenat niste floricele violet cu galben, fiind inspirata de cele de pe masa mea de lucru care mi se par tare primavaratice si frumoase, plus ca imi place aceasta combinatie, arata tare bine. Fundalul verde este realizat tot cu vopsele si nu cu oje.


Oja galbena este dintr-un set cumparat de la Ladys, de cand a fost nebunia cu ojele crapacioase. Mai era una alba crapacioasa, cea galbena fiind baza.

La final, peste toate unghiutele, am aplicat lacul de uscare rapida de la Seche Vite care a dat unghiutei pictate  un luciu tare placut si a uniformizat culorile.



Va place ce mi-a iesit? E potrivita pentru vremea de afara?


Hugs & kisses,

9 comentarii:

  1. Manichiura este tare frumoasa, dar , pls, nu mai folosi Seche Vite. Este foarte nociv. Ai citit informatiile de pe el ?

    RăspundețiȘtergere
  2. multumesc! si multumesc si pentru sfat. Am auzit ca e nociv dar ma gandesc ca aplicat peste o oja nu poate face chiar asa rau, ca nu il folosesc zilnic. In fine, sunt genul care se gandeste ca mie nu mi se poate intampla.

    RăspundețiȘtergere
  3. Ce frumoasa nuanta de galben <3

    http://lorenamarchis.wordpress.com

    RăspundețiȘtergere
  4. E singura mea oja galbena, dar cred ca e galbenul ideal pentru o oja:D

    RăspundețiȘtergere
  5. Ai dreptate, multumesc. Sunt incantata si eu de nuanta aceasta de galben.

    RăspundețiȘtergere
  6. Foarte frumoasa combinatie de culori, in ton cu vremea!

    RăspundețiȘtergere