luni, 17 martie 2014

Wishlist: O tinuta mai speciala

Bine v-am regasit!

Am revenit cu o postare mai altfel decat cele pe care le-am scris in ultimul timp.
Pentru ca a venit primavara si pe termometru si nu doar in calendar, am inceput sa am o pofta mai mare de cumparaturi si normal ca nu se putea sa nu fac o lista cu cateva dorinte inmaterie de hainute si accesorii.

Zilele trecute am dat peste un site cu rochite si accesorii de ocazie, http://www.dressale.com/ ,  si tare rau imi pare ca nu l-am descoperit anul trecut pe vremea asta, cand era momentul oportun sa imi tinuta pentru banchet. Totusi eu am aruncat un ochi pe ce se poate gasi pe acest site si normal ca am pus ochii pe cate ceva.

In primul rand m-am uitat dupa o rochita de cocktail, care mie mi se pare potrivta si pentru balul de absolvire, mai ales ca toate se tin in luna iunie(atat liceu cat si facultate/master).
Mi-e mi-a placut aceasta albastru inchis.
Observatii: se gaseste si pe alte culori si marimi, nu doar marime universala, ceea ce mie mi se pare foarte important.



Apoi am aruncat un ochi si la rochiile lungi si cel mai mult mi-a placut aceasta. Mi se pare potrivita pentru vara, la o ocazie speciala. Combinatia de alb si turquoise imi place foarte mult, la fel ca si acest stil. Pentru mai multe poze intrati pe link.



Mi-au placut si acesti pantofiori care cred ca se potrivesc in mai multe combinatii, iar nude-ul im place tare mult.


Iar pentru rochita scurta fara bretele am cautat si un colier potrivit si asta a parut cel mai interesant din ce am gasit pe site. Am ales sa fie la baza gatului pentru ca rochita este fara bretele.



Tinand cont de preturile avantajoase ma bate gandul chiar sa dau o comanda. Atentie ca preturile sunt in dolari nu in euro, iar comparativ cu preturile de la noi pe astfel de articole, chiar mi se par bune.

Sper ca prin acest articol am dat cateva idei sau cel putin o sursa in care sa va cautati rochite de ocazie pentru banchet si de ce nu pentru nuntile care urmeaza.

Voua ce v-a placut mai mult dintre produsele prezentate de mine?
Daca ati gasit ceva mai interesant pe site sa imi spuneti si mie va rog:).


Hugs & kisses,

3 comentarii: