vineri, 2 august 2013

Review: Bioderma Sensibio H2O, apa micelara

Imi este greu sa revin la activitatea de a scrie pe blog, dar incerc, si pentru ca a trecut ceva vreme de la ultima postare, astazi m-am gandit sa pregatesc pentru voi un review la un produs indragit de multa lume si laudat de mai toate bloggeritele de beauty.

Desi am auzit de multa vreme despre cat de minunata poate fi aceasta lotiune micelara, eu nu m-am inghesuit sa o cumpar deoarece pretul ei este usor cam piperat, consider eu. Pe langa acest aspect, eu aveam de gand sa cumpar lotiunea pentru tenul gras, dar se pare ca am pus mana pe cea pentru tenul sensibil. De ce?

Pentru ca, dupa o vizita recenta la dermatolog, pentru o cauza (iritatie pe gat de la detergent, pentru curiosi:P), am plecat de acolo cu un diagnostic de piele foarte sensibila. Banuiam eu ceva, dar nu eram sigura, mereu tinzand sa cred ca am tenul gras, dar se pare ca nu era chiar asa cum credeam eu, era mult mai rau. Astfel ca mi-am revizuit programul de ingrijire a pielii si mai ales a tenului si asa am indreptat privirea spre gama sensibio de la bioderma, in curand sper sa achizitionez si cremele din aceasta gama. Doctorul dermatolog mi-a recomandat o crema de la alta firma pe care eu totusi nu o agreez dupa experienta cu lotiunea micelara de la ei care mi s-a parut ca nu face nimic, si aici vorbes despre Ivatherm.



Iar impedimentul legat de bani l-am depasit deoarece Andreea a anuntat pe pagina de facebook a blogului ei ca este oferta la farmaciile BebeTei, 1+1 la doar 33 lei. Cum am vazut am dat o fuga pana la aceasta farmacie si mi-am achizitionat-o si ii multumesc tare mult ca ne-a anuntat!

Curiozitatea despre acest produs mi-a fost hranita si de o colega de facultate care o lauda, spunand ca ea nu se poate spala cu apa de la robinet din Bucuresti pentru ca se umple de pete si brobonele rosii si ca din cauza asta foloseste doar lotiunea micelara pentru tenul sensibil de la Bioderma. Sincera sa fiu, atunci cand am auzit-o am spus ca bate campii si ca nu cred ca e posibil asa ceva, dar mai tarziu i-am dat dreptate si am sa va spun de ce.

Descrierea producatorului:

->" BIODERMA este inventatorul soluţiei micelare.
Special formulată pentru pielea sensibilă, normală sau uscată, soluţia micelară  Sensibio H2O curăţă delicat faţa şi conturul ochilor îndepărtând machiajul rezistent la apă.
Micelele din formula sa atrag şi captează impurităţile, menţinând în acelaşi timp echilibrul cutanat (fără detergent, pH fiziologic).
 Ingredienţii activi cu efect calmant şi decongestionant previn şi reduc iritaţiile.
 Sensibio H2O garantează o toleranţă oculară şi cutanată excelentă (testat sub supraveghere oftalmologică)."


Parerea mea:

Ambalajul: Simplu! Un capac roz, culoare specifica gamei Sensibio, recipientul e ca un bidonas din plastic transparent, cu o eticheta simpla alba cu scris roz si negru. Pe eticheta din spate avem ingredientele si o eticheta in limba romana cu indicatii si specificatii. Desi e plastic, ambalajul pare rezistent. Capacul nu se poate scoate. Nu exista probleme de scurgere.

Produsul in sine

-Aspect: Este o substanta lichida, fara niciun fel de culoare, fara impuritati. Seamana cu apa. Defapt m-am intrebat daca nu cumva e apa in recipient:)). Totusi daca agiti se face o usoara spuma la suprafata ceea ce dovedeste ca nu e apa chioara.
-Miros: Daca bagi nasu in recipient se simte un miros subtil, deloc deranjabil.
-Eficienta: Nu contrazic faptul ca este o solutie pentru tenul sensibil, nu am avut niciun fel de probleme de la ea, ba din contra, nu am prezentat roseata excesiva ca dupa orice demachiere cu un alt produs destinat acestui scop. Ochii nu m-au usturat, iar machiajul a fost indepartat fara probleme, poate doar insistat la tusul de la Essence care este un tus foarte rezistent.  Nu am avut cu aceasta  apa micelara aceeasi problema pe care am avut-o cu cea de la Yves rocher care mi-a iritat ingrozitor pleoapele. Cu aceasta nici nu s-a pus problema de asa ceva.
Folosesc cam 1-2 dischete pentru curatarea fetei si a gatului daca nu am fost machiata si cam 4 daca se pune problema de machiaj pentru a avea tenul curat. Nu e nevoie de o cantitate mare de produs pe discheta.
Referitor la parerea colegei mele, o confirm, deoarece, dupa cam 2-3 saptamani de utilizare a lotiunii micelare in loc de spalatul fetei pot spune ca s-a observat faptul ca nu mai am pe ten brobonele rosiatice. Acest aspect a fost observat si de o prietena cu care nu m-am mai vazut de dinainte sa incep folosirea acestei lotiuni.

Totusi, daca am tenul incarcat cu mult machiaj folosesc alt demachiant mai puternic, si ma si spal pe fata. Totusi la 3 zile tenul mi-l exfoliez cu un gomaj, nu am renuntat de tot la apa pentru curatarea tenului:P.

Ingrediente:



Recipient de 250 ml
Valabilitate 12 luni de la deschidere
Nu contine parfum
Nu ramane fata lipicioasa dupa demachere!! ca la alte lotiuni micelare.
Nota mea: 9 din 10. Pentru ca sigur se poate si mai bine, adica demachiere mai profunda.


Puteti comanda produsul si aici.


Hugs & kisses,

4 comentarii:

  1. Buna! Te-am nominalizat in acest tag: http://ioana08libeauty.blogspot.ro/2013/08/liebster-blog-award.html

    RăspundețiȘtergere
  2. chiar merita incercata!! eu sint extraordinar de multumita de ea, daca o prinzi la oferta eu zic sa o cumperi:D

    RăspundețiȘtergere