luni, 2 decembrie 2013

Favoritele lunii NOIEMBRIE

Luna care a trecut am folosit cateva produse pe care le pot nominaliza drept preferatele lunii mai ales ca le-am folosit pe aceleasi cu regularitate, nu ca in alte luni cand foloseam cam 4 rimeluri, in fiecare zi alt fard, alt blush, alta pensula, parfumurile schimbate la fel de des.

Noiembrie a fost o luna prielnica pentru aceasta postare si am aducan aproximativ 19 produse favorite, care au toate sansele sa ramana la fel si in luna decembrie.



Am sa incep cu produsele de makeup.


1) Pudra pentru ten Studio Artist de la Oriflame
Eu am nuanta medium si se potriveste foarte bine tenului meu, e usor adaptabila cu fondul de ten si imi place cum arata pe ten. Am folosit-o doar pe aceasta pentru ca e cazul sa o termin pentru ca are mai bine de un an si mai am si altele care isi asteapta randul. Are 8 grame iar codul de catalog este 23057, cod cu care o puteti cauta pe siteul oriflame pentru mai multe detalii si pareri ale altor cumparatori.

2)Blush-ul din gama Oriflame Beauty 
Nuanta glowing peach, o nuanta foarte frumoasa, o piersica cu sclipici fin auriu, nu se prea observa sclipiciul. Seamana cu blush-ul meu preferat de la Flormar pe care am reusit sa il spar si sa il adun mai mereu din trusa de makeup de pe fund pentru ca acum curge.. dar nu ma despart inca de el. Acesta este un ilocuitor bun pentru cel Flormar pentru atunci cand vreau sa il iau cu mine, mai ales ca e intact. Are 4 grame si codul este 21651.

3)Terracotta Powder de la Flormar, 
Cred ca e singurul produs Flormar din favoritele acestei luni. Eu folosesc doar nuanta mai deschisa drept iluminator. Celelilalte nu i-am gasit inca o utilizare. Cu rolul de iluminator imi place si de asta am si cumparat-o. Ambalajul are si o oglinda micuta si produsul are 9 grame. Se gaseste la standurile Flormar.

4)Sculpting disk de la Sephora
Are 3 produse in unul singur. Eu am folosit luna aceasta doar bronzerul. Imi place. Pana acum a fost cea mai buna alegere pentru nuanta tenului meu, dar mai caut unul care sa imi placa mai mult. Iluminatorul nu l-am folosit pentru ca e cam roz, l-am folosit mai mult vara. Acum imi place mai mult cel de la Flormar.

5)Fardul de sprancene de la Oriflame
Contine 2 farduri si o ceara. Ceara nu o mai folosesc, dar fardul da, din pacate nuanta mai inchisa desi as vrea ceva intre cele 2. Imi place. Sta acolo unde il pun pana seara. Este foarte bun si destul de ieftin. Sunt la a 2-a cutiuta si e produsul meu preferat de 2-3 ani. :D
Fiecare fard are 1,12 grame si codul este 21241.

6) Fondul de ten Studio Artist de la Oriflame
Este din aceeasi gama cu pudra. Eu am nuanta fair nude, cred ca este a 2-a din 5. Imi place textura lui, singurul dezavantaj ar fi faptul ca se transfera, dar inca nu am reusit sa gasesc fondul de ten rezistent la transfer. Si pe acesta vreau sa il termin pentru ca mai am inca 3 incepute si nu vreau sa ajung sa le arunc de vechi ce sunt.  Are 30 ml, textura lichida si codul lui este 22908.


Fardurile si fondul de ten au fost aplicate doar cu pensule, iar cele care nu au lipsit niciodata din "ritualul" zilnic au fost cele 4 prezentate in poza de mai sus.

7) Pensula Expert de la Real Tehniques
Am cumparat-o de la targul de beauty de la sala Dalles si a devenit preferata mea pentru aplicarea fondului de ten inca de la prima incercare. Ma inteleg de minune cu ea si isi merita toti banii. O gasiti pe siteul  makeup-shop.ro

8) Pensula de pudra no-name
O am de aproximativ 5 ani si nu am gasit un inlocuitor mai bun. Imi place atat pentru aplicarea pudrei cat si a blushului. Este buna. Cred ca e din par de camila, pentru ca asa mi-a fost prezentata atunci cand am cumparat-o.

9) Pensula de sprancene ELF
Am cumparat-o pentru a o inlocui pe alta no-name care mi s-a rupt. Nu e mai buna decat aceea, e la fel. Eu o folosesc penru aranjarea sprancenelor si isi face bine treaba.

10) Setting brush de la Real Tehniques
Si aceasta a fost cumparata impreuna cu pensula expert tot de la targ. Este perfecta pentru aplicarea iluminatorului si a bronzerului. Imi place foarte mult. Aveam nevoie de ea pentru ca nu am gasit o pensula buna pentru aplicarea acestor doua produse.


11) Cand am avut chef de fard pe pleoape am apelat de cele mai multe ori la paleta aceasta de la Mua.
Are nuante de auriu si argintiu. E destul de pigmentata si se aplica foarte usor. Eu am achizitionat-o cand a fost oferta lor de 50% reducere

12) Rimelul Volume Build de la Oriflame
Este cel mai bun rimel pe care l-am incercat pana acum. Alungeste si da cat de cat volum genelor.
Eu am nuanta black. Are 8 grame si codul nu il gasesc pe ambalaj.:(

13)Mascara transparent pentru gene si sprancene ELF.
Ambele capete le folosesc pentru sprancene si tine firele de par la locul lor fara sa le intareasca enervant de tare.

Am terminat si cu produsele de make-up si trec mai departe la cateva produse de ingrijire.

1) Crema de noapte Ecollagen  de la Oriflame
E o crema pe care nu cred ca as fi cumparat-o pentru mine, dar pentru ca am primit-o din partea celor de la Oriflame am vrut sa o incerc si pot spune ca imi place. Hidrateaza suficient dar nu ingrasa tenul ceea ce e esential pentru mine. Despre partea cu ridurile nu ma pot exprima deoarece nu am asa ceva.

2) Crema de zi Ecollagen de la Oriflame
Am de spus despre ea acelais lucru ca si despre cea de noapte. Imi place.

3) Crema de ochi Anew Vitale de la Avon
O am de ceva vreme si vreau sa o termin si pe aceasta asa ca a intrat in rutina zilnica.
Imi place ca lasa o tehtura catifelata pielii.

4) Deodorantul Lady Speed Stick 
In ultima luna am folosit varianta cu liliac. Imi place cum miroase si protejeaza bine. Aceasta marca o folosesc de mai bine de 1 an.

5) Parfumul So Elixir de la Yves Rocher
Cred ca e prima oara in ultimii ani cand reusesc sa folosesc acelasi parfum o luna intreaga. Mi-a placut acest parfum si mi se pare potrivit pentru vremea de afara. Pe pielea mea din pacate nu persista atat de mult pe cat mi-as fi dorit.

6)Keratina lichida de la Anian
Am primit-o cadou de la Gabriela, de care v-am mai tot zis. In ultimile 2 luni am inceput sa o folosesc dupa spalare. Nu am observat diferente majore dar parca parul meu nu mai este asa aspru cum era inainte din cauza vopsitului. Voi continua sa o folosesc si am sa revin cu un review.

Acestea au fost toate produsele de care nu m-am despartit luna ce tocmai a trecut.
Ati observat ca o parte din produsele de make-up se afla in rutina mea deoarece au fost trecute in project pan-ul pe care vi l-am prezentat acum ceva vreme pe blog si incerc sa ma tin de el pentru ca e pacat de produse.

Era sa uit. Iar ca Random Fav. am o lumanare parfumata pe care am gasit-o in DM si care are un aspect si un miros numai bun pentru iarna aceasta.


Daca vreti sa vedeti mai multe poze cu ce imi place mie va invit sa ma urmariti si pe instagaram.

Voi de ce nu v-ati putut desparti luna aceasta?




Hugs & kisses,

10 comentarii:

  1. Keratina de la Anian imi face si mie cu ochii de ceva vreme. Am citit un review despre ea in care scria ca deja dupa o luna parul nu se mai rupea, nu mai cadea si era mai moale/catifelat. Acuma nu stiu ce sa cred :| Asa m-ar tenta, dar citind si cele spuse de tine parca nu prea ma mai arde sa o iau :-?

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu nu m-am inteles bine cu Keratina, nu stiu de ce. Imi imbacsea parul ingrozitor si mi-l incurca!

    RăspundețiȘtergere
  3. Poate dupa o luna de aplicat zilnic. La mine nu a avut efectele enumerate de tine

    RăspundețiȘtergere
  4. Eu nu am avut efecte negative dar nici wow

    RăspundețiȘtergere
  5. si eu incerc sa ma tin de anumite produse, sa le termin.
    Lumanarea e tare faina, trebuie sa-mi iau si eu una :)
    Eu de la Flormar folosesc fondul de ten , si chiar imi place mult, si are si o acoperire destul de mare,
    :*

    RăspundețiȘtergere
  6. Fondul asta de ten are o acoperire medie. Eu folosesc fond de ten pentru uniformizare ca din fericire nu mai am probleme mari cu tenul. Lumanarea e super pt 7 lei cwt am dat pe ea. Te pup:*

    RăspundețiȘtergere
  7. Cat de draguta poate fi lumanarica, voi fugi sa o caut si eu. Atat de multe lucruri bune am auzit despre RT incat am dat si eu o comanda, poate ajunge pana de Craciun. Din lista ta, mi-am propus sa imi cumpar blushul Oriflame

    RăspundețiȘtergere
  8. eu am vazut-o in mana la cineva cand ma invarteam prin DM si apoi am fugit la raft sa o caut. cand am vazut ca e draguta, mai miroase si bine si e doar 7 lei am hotarat ca trebuie sa fie a mea:)). Pensulele RT imi plac la nebunie:X, iar blush-ul merita incercat.

    RăspundețiȘtergere
  9. Ce produse frumoase ai terminat.. Am si eu ceva punguta cu ele, dar tot zic sa mai strang. Prietenul meu rade de mine cand vede ca termin cate ceva si pun in punga, dupa frigider :))

    RăspundețiȘtergere
  10. :)) eu am pus in baie punga si din fericire nu rade nimeni de mine:P, e precum cosul de gunoi din baie, doar ca nu il duc la fel de des ca pe celalalt. acum ca sunt in deplasare nu mai stiu care e situatia. dar vreau sa termin toate cele incepute sa nu mai incep cate 2-3 din aceeasi categorie

    RăspundețiȘtergere