miercuri, 11 decembrie 2013

NOTD: Winter landscape

       Asa cum v-am promis, ieri am realizat o manichiura iernatica, a doua din seria celor de Craciun.
Desi afara zapada se lasa asteptata, m-am gandit sa o aduc eu pe unghiutele mele.


      Pentru acest model am folosit doar o oja, ca baza, Flormar Supershine nr U08, iar tot ce este desenat a fost facut numai cu culori acrilice folosind o pensula cu varful subtire.

Avem zapada, ninsoare, un om de zapada cu palariuta si fular care tine un cadou in mana si o casa in departare si cu horn fumegand.




Va rog sa imi lasati in comentarii parerea voastra sincera.


Hugs & kisses,

10 comentarii:

  1. Da îmi place idea asta cu albastru si alb, pana acum am văzut numai variante de roșu cu alte combinatii sclipicioase.

    RăspundețiȘtergere
  2. imi plac ,si arata bstial de frumos ,acum vreau si eu sunt foarte frumoase.,felicitarii uite mie miar place sa vad si pasii pe care tu eai urmat si aici ma refer la desenat omuletului ala ...felicitariiiiiiii

    RăspundețiȘtergere
  3. Iti multumesc foarte mult. Inseamna enorm pentru mine.
    Fiind un model complicat era greu de redat in poze pe pasi. Am desenat ca pe foaie. Am facut corpul si capul. Apoi fularul si cutia din mana sa fie 3d. Apoi palaria si la final am facut nasturii si ochii , nasil,gura. Si am adaugat restul detaliilor:dungi pe fular, fundita cadou. Iar la final am facut zapada. Pentru a reda acesti pasi ar trebui filmat. Doar ca nu am cu ce momentan. Ma voi gandi la asta si caut o solutie. Pup

    RăspundețiȘtergere
  4. Te cred. Miltumesc frumos. Va mai urma una si cu verde

    RăspundețiȘtergere
  5. sunt tare dragute, iar omul de zapada e adorabil :) :*

    RăspundețiȘtergere