vineri, 17 ianuarie 2014

DIY: Decoratiuni de Valentine's Day si Dragobete. (Partea 1)


Pentru ca mai este o luna pana la cea mai cunoscuta sarbatoare a indragostitilor si o luna si ceva pana la sarbatoarea nationala a dragostei, m-am gandit ca ar fi bine sa incep de acum cu cateva idei de decorat camera.
Am despodobit bradul, iar acum camera nu mai arata asa interesant, dar am in plan alte decoratiuni care sa readuca un aer placut. Eu una sunt addicted dupa decoratiuni si nu ma pot satura de ele, mai ales daca am oportunitatea de a contribui cumva la crearea lor, iar pentru decoratiunea de astazi am avut aceasta sansa din plin. Toata este facuta de mine de la zero si sunt tare incantata de aceasta idee.


Avem nevoie de: 

  • Panza pe sasiu 30cm x 30xm
  • Fetru (rosu sau roz sau mov sau ce culoare vreti voi, eu am ales rosu) A4
  • Banda dublu adeziva
  • Vopsea acrilica neagra
  • Burete sau pensula pentru aplicat vopseaua
  • Banda adeziva lata  (eu am folosit clasica, dar va re comand de hartie, se lucreaza mai usor cu ea)
  • Foarfece



Pregatim panza si o asezam pe o suprafata de lucru pe care sa nu o murdarim. De exemplu aplicam hartie pe o masa pe care lucram, dar eu am lucrat in pat:)).

Masuram latimea benzii adezive si insemnam pe marginile panzei asa cum am facut si eu.

Apoi aplicam banda adeziva pe panza, cu atentie sa se pastreze distantele egale. Vom avea o dunga cu banda adeziva, o dunga libera si tot asa.


Aplicam vopsea acrilica neagra pe zonele libere.

Cat timp se usuca vopseaua aplicata ne apucam si decupam o inima din fetru, destul de mare ca marime, iar pentru asta eu am folosit un template, mai exact acesta, pe care l-am scos la imprimanta.



Dupa ce s-a uscat cat de cat vopseaua(nu dureaza mult), dezlipim banda adeziva si vom avea un tablou cu dungi, care de altfel e cam monoton.

Pentru a inveseli putin rezultatul, aplicam pe centrul lui, cu banda dublu adeziva inima din fetru.

Iar rezultatul final este acesta.


Voi reveni cu mai multe imagini cand termin toate ideile de decoratiuni si le voi pune cap ca cap.


Sper ca la aceasta postare sa am un feedback mai evident decat la cea anterioara la care nu am primit pana in acest moment niciun comentariu. :( . In aceasta situatie ma simt descurajata si im scade entuziasmul de a mai scrie pe blog, dar sigur voi duce pana la capat ideile de Valentine's day. Voi vedea mai departe ce decizie iau.




Hugs & kisses,

15 comentarii:

  1. Îmi place foarte mult rezultatul, e un tablou foarte vesel şi inspiraţional ♥.
    Nu te descuraja, ai încredere în ceea ce faci şi continuă cu încredere pe drumul viselor tale. Dacă eşti aici şi postezi, nu-i deloc întâmplător. Numai bine! ♥

    RăspundețiȘtergere
  2. uneori si pe mine ma motiveaza negativ lipsa comentariilor sau a feed-back-ului (oricum ar fi el), dar imi place ce fac, si o sa fac asta in continuare. Dar sa stii ca eu una, abia astept sa vad rezultatul final :) keep up the work! :)

    RăspundețiȘtergere
  3. ce frumos!cred ca ii fac su eu sotului, dar pun poze cu fetita!!!

    RăspundețiȘtergere
  4. Foarte frumos rezultatul final. Ce dor mi s-a facut de proietele de acest gen, dar din pacate nu mai am timp si nici rabdarea care o aveam inainte.

    RăspundețiȘtergere
  5. Foarte mult imi place ce ai realizat, ca am ceva cu sarbatoarea respectiva....well asta e alta poveste.Nu mai bine te pregatesti pentru Dragobete ? :)
    Spor !

    RăspundețiȘtergere
  6. Pai...si pentru v day si pt dragobete. Chiar am numit ambele sarbatori atat in titlu cat si in postare. Iar fiecare sarbatoreste ce vrea. Eu le iau in calcul pe amandoua.

    RăspundețiȘtergere
  7. iti multumesc foarte mult pentru aprecieri si incurajari>:D<:*

    RăspundețiȘtergere
  8. multumesc frumos! din fericire acest proiect a avut un nivel de dificultate scazut si nu a necesitat foarte mult timp:)

    RăspundețiȘtergere
  9. multumesc! e o idee foarte buna:D! daca reusesti sa duci la final ce ti-ai propus poate pui o poza pe pagina de facebook a blogului sa vedem si noi ce ti-a iesit

    RăspundețiȘtergere
  10. multumesc pentru sustinere si felicitari pentru ambitia ta:*

    RăspundețiȘtergere
  11. ce fain a iesit ! Asteptam si altele. Poate daca nu avem toate obiectele sa facem decoratiunea putem sa si improvizam :)
    Si eu sunt fana decoratiuni , imi plac enorm de mult.

    RăspundețiȘtergere
  12. Multumesc! Normal ca putem sa improvizam, eu am prezentat ideea mea, dar pornind de la asta se pot face si altele:D. Si eu iubesc decoratiunile, cu atat mai mult cu cat sunt facute de mine, ceea ce inseamna ca sunt mai ieftine si ...unicat, oarecum

    RăspundețiȘtergere
  13. Sa nu te descurajezi nicicum! No way! Asa am simtit nevoia sa incep.

    Iar ceea ce tu ne arati aici, iti spun clar ca e minunat! Si altii care se dau artizani vand ceva care nu arata nici pe departe asa, crede-ma ca stiu ce spun!

    Succes!

    RăspundețiȘtergere