miercuri, 1 ianuarie 2014

Retrospectiva anului 2013. Bun venit 2014!

La multi ani frumoaselor!!

Nu puteam sa las anul 2013 sa plece fara sa trecem in revista ce am realizat pe tot parcursul lui. Nu a fost un an tocmai "bogat" in ceea ce priveste blogul deoarece am avut cateva pauze, dar important este ca am revenit si ca m-am  apucat iar de treaba.

In 2014 vreau sa fiu mereu activa pe blog si pe facebook, iar daca am si sustinerea voastra voi avea mai multe sanse de reusita!

M-am bucurat de fiecare comentariu al vostru la postarile mele. Fiecare inseamna ceva pentru mine si va multumesc ca v-ati rapit putin din timpul vostru sa imi cititi postarea si sa imi impartasiti parerile voastre. Cu fiecare comentariu crestea si motivatia mea in ceea ce priveste blogul.

Am adunat cate o poza din aproape fiecare articol postat de mine pe parcursul acestui an si le-am pus pe categorii.

Cea mai bogata categorie a fost cea despre unghiute, adica NOTD-urile. In 2014 ma gandesc sa pregatesc si o postare pentru ingrijirea lor, dar mai intai sa vad efectele benefice la mine.



Apoi, au fost cateva postari DIY, care se numara printre preferatele mele, imaginatie sa fie! Nici in 2014 nu vreau sa renunt la ele, poate reusesc sa va incant cu mai multe idei:d.

Desi imi place sa gatesc, vad ca nu prea am impartasit retetele mele cu voi. Daca va place, voi incerca in 2014 sa fiu mai activa in domeniul asta pentru ca incerc destul de des retete noi. Acum de Anul Nou am mai facut doua retete de dulciuri, una noua si alta in care deja am experienta si merita impartasite pentru ca sunt destul de usoare si am fost laudata:D.

Nu m-am omorat cu Review-urile. Poate ca nu au fost pe placul meu, dar sunt importante pentru voi, pentru ca va ajuta sa hotarati inainte de achizitionarea unui produs. Si am in plan deja in plan un review, negativ din pacate, pentru inceputul de an 2014.


Au mai fost si alte postari ce fac parte din categorii precum "Week in photos", "Empties", "Haul", dar nu a fost ceva semnificativ.

Va rog sa imi spuneti ce fel de postari preferati pentru a ma plia mai bine pe preferintele voastre, cititoarelor mele!
Nu uitati ca parerea voastra e foarte importanta pentru mine si nu ezitati sa imi spuneti de fiecare data!


Va doresc un an nou mai bun! Sa aveti impliniri pe toate planurile!
La multi ani 2014!!




Hugs & kisses,

7 comentarii:

  1. La multi ani! Si eu vreau sa fac o postare de genul acesta :D

    RăspundețiȘtergere
  2. la multi ani draga mea! la fel iti doresc si tie:* >:D<.

    RăspundețiȘtergere
  3. Un an nou minunat, plin de sanatate, fericire si iubire! La mulți ani!!!

    RăspundețiȘtergere
  4. Empties si hauls, dar mai ales hauls!!!

    RăspundețiȘtergere
  5. La multi ani si un an nou plin de bucurii si impliniri.
    Imi plac postarile DIY , review-urilw, chiar daca sunt negative, si mai bine, trebuie sa le avem pe toate in vedere. Si Empty e unul dintre preferatele mele, mai ales ca ajungi sa folosesti un produs pana la capat si sa ne spui parerea despre el, merita sau nu cumparat. Si de asemenea Haul-urile , asa ma mai inspir ca sa-mi mai cumpar, ce a mai aparut nou pe piata.
    Te pup :*

    RăspundețiȘtergere