joi, 26 iulie 2012

Review Gel exfoliant pentru duş Nature Secrets cu mentă energizantă şi zmeură

Zilele trecute am dat peste cel mai minunat gel de dus din toate punctele de vedere. Este vorba despre un gel de dus exfoliant de la oriflame.

Descriere oficiala de pe site-ul Oriflame.ro
Gel exfoliant pentru duş Nature Secrets cu mentă energizantă şi zmeură

 Gel parfumat pentru duş, cu mentă şi extract de zmeură energizante şi bobiţe exfoliante. Reînviorează trupul atunci când te speli şi îndepărtează celulele de piele moartă. 

Cantitate 250ml pret intreg 17 lei 









Parerea si descrierea mea

Eu am gelul acesta de dus in varianta maxi, adica 400ml, nu mai stiu care a fost pretul lui, dar oricum nu era scump.

Este depozitat intr-un bidonas de plastic cu capac clip on sa spun asa.Materialul din care esre confectonat nu este tare astfel incat sa putem strange de bidonas pentru a facilita eliminarea mai rapida a produsului.
Capacul se inchide foarte bine.
Gelul are culoarea rosie, cu particule abrazive verzi si este transparent, dar usor cremos
Mirosul este minunat. Miroase a menta cu zmeura, si seamana foarte bine cu niste cocktailuri care se gaseau anul trecut in kfc,parca anul asta nu am mai vazut. Cel despre care vorbesc continea menta verde, sirop de zmeura si 7up parca. Are acelasi miros. Parca iti vine sa il mananci. (poate unele dintre voi stiu despre ce vorbesc)
Descrierea lor din titlu, menta energizanta, este foarte aproape de adevar. Mirosul sau este foarte energizant, racoritor si placut, mai ales pentru vara aceasta calduroasa.
Particulele abrazive sunt potrivite pentru exfolierea zilnica, nici prea dure si fara densitate mare pentru a nu leza pielea dar totusi curata foarte bine de particule moarte.
Nu face foarte multa spuma dar nu est enevoie de o cantitate foarte mare pentru a ne spala pe tot corpul.

 INGREDIENTE:







Eu una am numai cuvinte de lauda la adresa acestui gel de dus si vi-l recomand cu incredere!

2 comentarii:

  1. Of am atatea geluri de dus, incat nu-mi permit sa-l mai cumpar si pe acesta acum!:( Poate intr-un viitor indepartat:D Multumim pentru review scumpa:*

    RăspundețiȘtergere