sâmbătă, 29 septembrie 2012

Captura de astazi( essence si flormar)

       Buna seara, frumoaselor!

Astazi, dupa ce mi-am rezolvat unele probleme destul de importante si dupa ce am stat ca pe ace si cu nervii intinsi la maxim pana pe la ora 3-4, am hotarat ca un bun mod de relaxare ar fi sa ies la cumparaturi. Si cum imi doream f mult sa ajung la standul essence care se gaseste in Marionnaud in carrefour colentina am considerat ca este o buna oportunitate. Sa zicem ca temperatura ridicata de afara ar fi fost o problema dar imi doream atat de mult sa ajung acolo incat am trecut peste.

Vroiam sa imi iau tusul crema pentru ochi dar nu aveau decat pe gri si imi doream unul negru. Am vazut ca pretul lui este de cam 15 ron si mi se pare ok. Am sa mai caut.

Oricum primele pe lista, dupa cum am spus si pe facebook, erau ojele si am plecat de acolo cu 2 oje: 112 time for romance si 131 ballerina's charm.

Si tipa de acolo mi-a aratat si fardurile mono si am pus ochii pe mai multe dar s-au lipit de manuta 2. Si am aflat ca la oricare 2 produse de makeup cumparate, cel de-al doilea are reducere de 20%.
Si fardurile si ojele erau la 8 lei bucata.


Ojele au 8 ml iar fardurile au 2,5 g.
Ojele imi plac, si pentru ca au capacelul cu aceiasi culoare ca si nuanta ojei, dar preferam forma precedenta pentru ca mi-ar fi fost mai usor sa le depozitez.(poate va voi arata cum imi tin eu ojele)
Fardurile sunt f pigmentate, sa vedem totusi cum se manifesta aplicate cu pensula si sper sa fie atat de rezistente pe cat par.
Sa va arat si swatch:

Time for romance
 Ballerina's charm
 02 cea deschisa si cea inchisa....nu stiu ce nuanta e pentru ca are lipita eticheta cu specificatiile in romana:(


Dupa ce mi-am clatit ochii pe la standul essence, am fost si la standul flormar pentru a imi recumpara oja nuanta 21 deoarece ieri am spart-o...mi-a cazut pe cantarul de sticla si oja a fost cea care a cedat:( si de data aceasta am dat 7 lei pe ea... se pare ca s-a scumpit. Dar pe langa asta am vrut si niste oje colorate pentru modele cu placute konad si am considerat ca cele ding gama supermatte sunt cele mai potrivte, desi am pregatit pentru voi si un NOTD unde am folosit si o oja simpla de la ei si oja din gama pretty.
Sa va arat cu ce am plecat de ei:
De la stanga la dreapta: 429, P27, M120, M114, M113, M109

Oja din gama pretty e superba, merge f bine pentru modele cu placute si costa 6 lei. Cica e mai ieftina ca are mai putina cantitate ( 6ml in loc de 10ml ). Dar pe langa acest lucru a spus fata de acolo ca e potrivita pentru unghiile care se rup repede pentru ca nu are un ingredient care ar fi daunator.

Sper ca va plac cumparaturile mele si vreau sa imi spuneti ce va place cel mai mult la essence si la flormar:D

2 comentarii: