luni, 24 septembrie 2012

Ce mi-am mai luat/primit in ultima vreme

Mai aveam pregatita pentru voi o postare pe langa cea cu ce mi-am luat d ela targul de la romexpo si in aceasta va voi arata ce am mai primit sau ce mi-am mai luat in ultima vreme, adica in septembrie.

Aceasta postare contine mai multe bijuterii:P

In primul rand am primit de la bunicul mei, care a fost intr-o plimbare prin Maramures, un colier cu margele pe care am zis ca il asortez la o ie, deci neaparat trebuie sa imi iau o ie, dar simpla, alba, dar tot de acolo cred ca imi iau , cand mai trec pe la Sapanta ca acolo aveau unele frumoase tare, dar trebuie sa strag banuti ca una costa aproximativ 200 lei. Si tot el mi-a adus de la o runda un colier lucrat chiar de ea, handmade pe care il si port in acest moment. Este foarte dragut si finut.Si tot de la "bunic" am primit si o matanie  pe care chiar o port.


Apoi am primit comanda de la Butterfly accesories cu un inelus in forma de inimioara roz cu mov, care e preferatul meu, un set de inel si cercei rotunzi cu alb si mov(mi-ar fi placut inelul sa fie usor mai  mare, cercelusi veseli si roz care sunt absolut adorabuli si cercelurii albastrii cu fundita care sunt dragalasi tare si ...nu in ultimul rand cadoul primit pe langa cele comandate de mine, o pereche de cercei si un inel fo dragute. Foarte placut impresionata de calitatea produselor si de gestul fetei. Ii multumesc mult de tot si daca nu ma apuc eu de bijuterii din fimo sigur mai comand de la ea.  (eu nu m-am apucat pana acum de fimo pt ca imi trebuie cuptor si la camin nu am).


Prietenul meu mi-a facut si el o surpiza, fara nicio ocazie si mi-a luat un inel negru din sticla(stie ca am mai avut unul si l-am spart ) si o brosa camee, ca mi-am dorit una si nu mai gaseam deloc.


Iar tot din randul bijuteriilor, eu mi-am luat setul de 3 inele placate cu argint de la avon, cu doar 26 lei pe care le ador



Si tot in aceasta perioada mi-am mai luat si de la oriflame ceva din c13. Iar pe langa cele din imagine am luat si esarfa din setul cu genata si imi plac. Si pentru ca mama mea mi-a comandat de doua ori unele produse, mai adaug ceva is in blog sale(fard mov gg, parfumuri solide enigma editie speciala si midnight pearl, lac tratament pt albirea unghiilor)




2 comentarii:

  1. foarte dragute toate atarnatelele! si eu tot vreau de ceva timp sa imi iau o iei, dar ma cam sperie preturile... acum insa, am sa iti urmez exemplul si pun bani deoparte :D vedem cine reuseste sa o achizitioneze prima :)

    RăspundețiȘtergere
  2. eu inca nu am reusit sa pun bani deoparte pentru ca i-am cheltuit pe paleta naked=)) dar promit ca o sa ma tin de asta si la vara sper sa imi iau una:d

    RăspundețiȘtergere