luni, 1 octombrie 2012

Notd: Rainbow caviar nails

Neata! Astazi sunt mai matinala deoarece incepe facultatea si trebuie sa ma impart intre munca si cursuri, astfel ca mi-am inceput treaba mai devreme;))

Pentru aceasta dimineata am pentru voi tot o manichiura. Este vorba de caviar nails, pe care am vazut-o prima data pe blogul lui Michele Pan. Mi s-a parut foarte interesanta. Ea a folosit setul de la ciate, pe care eu nu l-am vazut pe la noi, dar sunt sigura ca varianta aleasa de mine este mult mai ieftina:D.
 Mai intai m-am gandit sa incerc bilutele multicolore, asa ca am cumparat fiole de bilute in culori diferite si le-am amestecat. Nu am avut culori inchise, doar deschise, dar imi place ce a iesit.




Am aplicat lacul de unghii baza, apoi un strat de oja roz deschis, am asteptat sa se usuce, apoi am aplicat inca un strat de oja si imediat am turnat bilute deasupra. Am asteptat cateva secunde sa se usuce putin lacul si apoi am presat bilutele cu mana . Ultimii pasi i-am facut cu fiecare unghie in parte, pentru ca riscam apoi sa nu se mai lipeasca bilutele. Toata procedura cu turnatul bilutelor a fost realizata deasupra unei cutii pentru a turna apoi bilutele imprastiate inapoi in recipient si a le folosi. Am stat 25-30 minute pana s-a uscat oja si  am aplicat 1 strat de lac de unghii incolor si dupa 5 minute inca unu. Am vazut ca in instructiunile de la setul
de la ciate nu scrie sa mai aplici lac peste bilute, dar altfel mie mi s-ar fi dezlipit. Oricum nu e nicio doferenta de aspect, doar de rezistenta.


Mie imi place ce a iesit, probabil voi mai incerca si pe o singura culoare, mi-ar placea pe negru, dar daca gasesc bilute, dar o consider potrivita pentru o ocazie, deoarece sunt si greu de intretinut. Bilutele cad f usor. Mi-a fost teama si cand am dormit sa nu raman fara ele:(.

4 comentarii:

  1. Răspunsuri
    1. am vazut si prin oras la magazinele de cartier sau din piata sau de la metrou cu articolept unghii, dar le-am luat de la luiza http://unghiipictate.blogspot.ro/. are blogsale cu produse pt unghii:)

      Ștergere
  2. super dragute! vad din ce in ce mai des modelul asta, am si eu bilute..dar m-as enerva daca mi ar incepe sa cada..si sigur cad :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. si mie imi plac, macar de o zi, doua se merita, rezista atat pe unghii...dar apoi incep sa cada si e de preferat sa la stergem

      Ștergere