marți, 4 decembrie 2012

Mos Nicolae: Cadouri pentru EA sau pentru EL

Pentru ca peste 2 zile trebuie sa facem cadouri de Mos Nicolae, m-am gandit sa va ajut putin cu niste idei, atat pe baietii care nu stiu ce cadou sa faca fetelor cat si pe fete care nu stiu ce cadou sa faca baietilor;))

PENTRU EA:

Daca persoana in cauza nu se desparte de calculator atunci o idee ar fi acest set usb pe care il gasesti aici.      Include:
- aspirator USB 
- un ventilator USB
- o oglinda USB - conturul ei se lumineaza atunci cand este conectata la USB
- un suport pentru creioane si pixuri - isi schimba culoarea si este dotat cu 4 porturi USB

Iubeste cocolata? Atunci ofera-i FONDUE CU DRAGOSTE , un vas din ceramica in care sa topesti ciocolata la caldura lumanarii si sa papi cu furculita inimioara fructe date prin ciocolata. Delicios!! Il gasesti aici.             (astazi transport gratuit)

O cutie de bijuterii va fi pe placul oricarei fete, iar asta este foarte draguta. O gasesti aici:           (astazi transport gratuit)
Pe vremea asta merge de minune un ceai iar un bun cadou ar fi un infuzor de ceai inimioara si o cana in forma de inima. Gasesti produsele aici si aici:                          (astazi transport gratuit)

Femeile iubesc ceasurile de mana! Alegeti din modelele disponibile aici daca vreti sa o dati pe spate!!


Ea tine la parul ei, fie ca e scurt sau lung, iar barbatii adora un par frumos, deci o perie ce are grija de parul nostru este o idee foarte buna. O gasesti aici in muuulte variante colorate.
Un portofel cu un mesaj amuzant gasesti aici:


Alege-i lenjerie intima sexi. Gasesti aici cateva idei.

Lenjerie intima gasesti si aici, mult mai multe modele.

Nu uita de bijuterii!! Gasesti aici o groaza de modele care sigur o vor incanta.Daca ai planuri serioase cu ea..ideale sunt inelele;).


O bratara f draguta poti gasi si aici
Si poti alege din aceasta categorie si tricouri cu mesaje interesante, perfecte pentru o femeie.


Si nu in ultimul rand.....florile. Orice femeie iubeste florile...cat mai multe si mai frumoase.
Aici gasesti idei de aranjamente si poti comanda ca florile sa ajunga la usa ei atunci cand doresti. Si daca vrei si un cadou aditional.



PENTRU EL:

El este cel care nu se desprinde de laptop? Atunci un mouse in forma de masinuta s-ar putea sa il incante, doar e baiat:>. Cui nu ii plac masinutele:D si astfel are o scuza sa se joace mereu cu una;)). Gasesti aici:
Sigur se trezeste greu dimineata, iar acest desteptator ii va placea:d. Va spun din proprie experienta. L-am facut cadou celui mai bun prieten acum 2 ani parca si este f incantat si acum de el, imi multumeste ori de cate ori are ocazia, deci sigur nu veti da gres cu un astfel de cadou mai ales pentru impatimitii de masini...si cred ca toti sunt:)) Il gasesti aici:

O alta varianta ar fi acesta:
Iar barbatii iubesc si mai mult ceasurile de mana fiind cea mai accesibila bijuterie pentru ei. Gasesti aici un model.

Cu ceasul de mai sus se potriveste aceasta jacheta. Ii va placea indiferent care este stilul lui. Si mai e si la reducere. O gasesti aici.




Stiu ca am venit cu mai multe idei pentru fete, dar doar noi suntem cele mai importante:D:)). Sper ca va sunt de ajutor ideile mele:*.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu