luni, 14 ianuarie 2013

DIY: Suport pentru pensule

  Dupa cum stiti imi plac la nebunie proiectele diy, le ador, si de fiecare data cand am o idee o pun in practica.

De aceasta data va arat cum mi-am confectionat singura suportul de pensule.



Am folosit o cutie de la betisoare de urechi careia i-am dezlipit cu grija eticheta ca sa nu ramana urat locul unde a fost lipita.

Am imbracat cutia circular cu folie adeziva, cu foaarte mare atentie ca sa nu ramana bule si sa o lipesc cum trebuie ca altfel ma trezeam ca pana sa imbrac tot recipientul folia era decalata si arata inestetic.

Iar ca sa nu ramana simpla doar asa am adaugat o fundita. Am folosit pamblica de la Pink Box pe care am prins-o in partea superioara a suportului.

Sunt foarte multumita de rezultat:X


PS: Probabil ati vazut in ultimile postari DIY ca tot folosesc o folie adeziva cu model. Pe aceasta am cumparat-o din Kaufland acum vreo 2 luni. Era la produsele acelea la 4-6 lei. Si cred ca sunt 2m pe 40 cm...oricum multa:D. Dar din cand in cand mai aduc cei de la Lidl. Eu prima oara de acolo mi-am luat si costa parca 4,5 lei.


Ce parere aveti? Voi din ce v-ati confectionat suportul de pensule? Sau ce folositi ca suport?


Hugs & kisses,

8 comentarii:

  1. Imi place ideea.Am incercat si eu, este un mod bun de reciclare :D

    RăspundețiȘtergere
  2. Foarte ingenios :) eu in cutiute pentru betisoare de urechi imi tin creioanele pentru ochi si buze :D pensulele mele stau tot intr-un suport de genul. Intr-un timp le tineam in gentuta lor, dar imi era greu sa le folosesc, pana cand am dat prin casa de o cutiuta sub forma de tub si imediat m-am dus la pensule sa vad daca intra si .... se potriveau perfect. De atunci ala e suportul meu, numai ca eu nu l-am invelit in nimic, a ramas cu eticheta veche. N-ar fi o idee rea sa ii pun banda adeziva sa-l fac sa arate mai bine.

    Tu unde iti tii suportul cu pensule? Daca il tii pe masa nu ti se umple de praf? Eu nu stiu unde sa le pun sa nu se puna praf pe ele.

    te pup.

    http://beautybymikaella.blogspot.ro

    RăspundețiȘtergere
  3. arata foarte dragut!<3 cu prima ocazie imi fac si eu un suport. eu imi tin pensulele intr-o cescuta de la un set de ceai. imi place ca nu are codita si are un design frumos cu gheisa pe ea. Insa deja devine neincapatoare..

    RăspundețiȘtergere
  4. multumesc! ai dreptate cu reciclarea :). Am cautat ceva vreme un suport dragut si rezistent si ieftin etc si normal ca nu am gasit. Dar noroc ca mi-a picat fisa inainte sa arunc cutia:P


    pup

    RăspundețiȘtergere
  5. Creioanele eu le tin in unul din sertarasele pe care le vezi in spate. Pensulele le-am tinut si eu intr-o vreme in suportul lor (gentuta) dar ma enerva ca trebuia sa desfac mereu geanta sa la insir apoi sa la strang, era timp pierdut. Eu le tin pe un raft , in fata cutiilor cu sertarase cu tot ce tine de makeup, asta pentru ca stau la camin si nu am unde sa le pun. e umplu de praf dar daca le spal destul de des, adica cea de fdt zilnic, cele de ochi la 3 zile si restu la saptamana... sper sa nu fie chiar asa de rau, si oricum obijnuiesc sa incerc sa le scutur:P


    te pup si eu

    RăspundețiȘtergere
  6. eu am evitat astfel de suporturi pentru ca imi e teama sa nu le sparg. Am vrut ceva rezistent si cutia asta e si rigida, si rezistenta si usoara si tine oate pensulele fara probleme:D


    Ma bucur ca iti place! multumesc:*

    RăspundețiȘtergere
  7. Foarte frumos ti-a iesit suportul. <3

    Trebuie sa incerc si eu. :)

    RăspundețiȘtergere