vineri, 25 ianuarie 2013

Reteta in imagini: Bruschete cu branza si rosii

Dupa o postare cu unghiute merge si o reteta, nu?Dar de data asta am ales o reteta foarte simpla, perfecta pentru un mic dejun sau poate pentru cina...

Am gasit in Mega Image o punga cu crutoane, dar felii, adica felii de bagheta. Si pentru ca imi plac mult bruschetele, m-am gandit ca voi sari peste etapa cu prajitul painii. Daca nu aveti crutoane deastea, prajiti paine in sandwich maker, eu asa fac.



Am adaugat branza, cate o bucatica pe fiecare  si am adaugat bucatele de rosii din conserva cu rosii taiate, fara zeama si le-am bagat 3-4 minut si ceva la cuptorul cu microunde.


Asta e tot. Puteti folosi ce branza.cascaval va place si chiar si rosii proaspete, daca sunt proasepete nu le mai bagati la cuptor ca o sa isi lase zeama si uda painea si nu mai sunt bruschete:P. Deci rosiile proaspete le puneti peste painea cu branza scoasa din cuptor, ca branza sa fie topita.


Sper sa va placa ideea mea!
Pofta mare!

Hugs & kisses,

5 comentarii:

  1. Yaamy :D Sa stii ca o sa incerc si eu reteta ta. :D

    RăspundețiȘtergere
  2. mie imi plac mai mult cu rosii si branza:d

    RăspundețiȘtergere
  3. Neata.la fix o idee ca nu mai stiam ce sa fac dimi.multumesc.la noi baghetele fug nu gluma.sa incerci si cu usturoi un pic pop.week.placut.

    RăspundețiȘtergere
  4. cu placere! am sa incerc si ideea ta
    scuze ca nu am raspuns la timp, dar abia am vazut comentariul tau:-s, :*

    RăspundețiȘtergere