vineri, 7 decembrie 2012

Cadou de craciun....pentru mine (dorinte si motive)

Buna dimineata!

      De mult timp imi doresc un telefon mai performant din diferite motive, si acum, cu ocazia sarbatorilor imi dau voie macar sa visez ca poate voi primi unul.
Si cel mai tentant telefon este Windows Phone 8X by HTC. De ce? 
      In primul rand...lucru care poate va intereseaza pe voi, sau cel putin este in avantajul vostru....este acela ca am nevoie de un telefon destept care sa ma ajute sa mentin blogul activ si atunci cand sunt plecata, deoarece nu imi este comod sa iau dupa mine laptopul oriunde. Defapt este foarte incomod, pentru ca trebuie sa mai am grija si de el....cum il car...unde il pun...pe cand un astfel de telefon poate inlocui cu brio ceea ce fac cu laptopul pentru blog, mai exact social media (facebook, pinterest, blogspot, toateblogurile.ro etc) care se bazeaza mult pe conexiune cu internetul, cartela de telefon permitandu-mi si accesul atunci cand nu am o retea wireless la care sa ma conectez.

      Tot pentru blog, foarte utila este camera performanta de 8MP care faciliteaza crearea de poze de o calitate ridicata, in orice moment, oriunde as fi. Astfel pot poza ceea ce mi se pare interesant fara prea multe pregatiri in prealabil, tinand cont si de faptul ca are blitz care ma ajuta sa fac poze chiar daca nu am lumina suficienta. Eu am avut o camera foto de 7mp care a avut un mic accident la "usita" de la baterii si am renuntat sa o mai folosesc deoarece nu mai facea contactul cu bateria...defapt nu mai statea inchisa. Apoi am apelat la telefonul prietenului meu, care are tot 8 mp si pe care il folosesc si in prezent, dar nu imi e foarte usor, deoarece el foloseste telefonul respectiv si nu pot sa il folosesc mereu ...doar cand poate el sa mi-l impumute, deci daca am ceva de pozat acum...nu am cu ce sa fac poze, trebuie sa astept. Bun ar fi unul al meu pe care sa il am mereu cu  mine.:(
      Ca sa nu mai spun despre facilitatea de a personaliza ecranul de pornire dupa nevoi, dorinte astfel incat sa fie util, sa ai in prim plan aplicatiile de care ai nevoie si pe care le utiizezi cel mai des si sa le oferi aspectul care iti place, marime, culoare. Defapt sa te reprezinte. Aceasta posibilitate de personalizare face ca telefonul taus a fie unic, fapt ce ma incanta.

      Trecand peste beneficiile aduse activitatii de bloger, mai am niste motive pentru care imi doresc un telefon cu windows phone 8 si nu cu android sau ios. Pentru ca, fiind studenta la informatica si facand parte din MSP (Microsoft Student Partners), doresc sa pregatesc impreuna cu alti 2 colegi din MSP un laborator de programare in Windows phone 8, dar avem un inconvenient. Nu exista tehnologie disponibila la noi in facultate:(. Este un singur device cu windows phone 8 in cadru msp, special pentru acest laborator si un coleg si-a cumparat si el unul avand posibilitatea materiala. Dar suntem 3 oameni si fiecare trebuie sa aiba pe ce sa testeze aplicatiile pregatite pentru prezentare. Imi doresc mult acest telefon mai ales pentru ca ma poate ajuta si pe plan profesional. Momentan neputand sa imi achizitionez unul singura. Am reusit sa dam drumul laboratoarelor de window 8, detinand deja laptopuri pe care ne era usor sa instalam acest sistem de operare, dar cu telefoanele nu este la fel de usor.

  Si telefonul este absolut adorabil, subtire, mat, colorat. Si partea audio este dintr-o gama superioara, fiind compatibil cu castile Beats by Dr Dre avand amplficator excusiv, incorporat pentru beats audio. Din categoria "Prietenii stiu de ce":)).

 Ma opresc aici cu motivele pentru care imi doresc acest telefon pentru ca sunt in stare sa ma leg de orice caracteristica pentru a evidentia dorinta puternica de a il detine.

Concluzia este ca ....mi-l doresc!! Il vreau!!:((.

Poza ca sa vedeti despre ce vorbesc:D.

Cum vi se pare acest telefon?  



Acest articol a fost scris pentru a participa in concursul din cadrul programului Orange Smartphone Testers promovat prin agentia Standout.

12 comentarii:

  1. + Windows phone 8x e mai stabil ca Android-ul!
    + Arata super!
    + Ce bine ca exista Mos Craciun! ... sau prieteni :))

    RăspundețiȘtergere
  2. E intr-adevar un telefon foarte bun :) Cui nu i-ar placea sa-l aiba ?

    RăspundețiȘtergere
  3. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  4. Toti copiii cuminti merita cadouri!
    HTC e fain.

    RăspundețiȘtergere
  5. Adevarul este ca si eu mi-as dori un telefon nou...poate imi citeste Mos Craciun comentariul si imi indeplineste dorinta! ;) Nu m-ar deranja sa-mi aduca acest telefon pe care ni l-ai prezentat, pare a fi super! :D

    RăspundețiȘtergere
  6. Adevarul este ca si eu mi-as dori un telefon nou

    RăspundețiȘtergere
  7. Acum sotul meu e pe lista cu un nou telefon :)) ca eu mi-am luat :P

    RăspundețiȘtergere