miercuri, 5 decembrie 2012

mos Nicolae vine de la Fungift.ro


Ieri, desi am facut cateva cumparaturi pentru cadourile de Mos Nicolae, tot mai vroiam ceva pentru prietenul meu si am cautat pe diferite siteuri, in final alegand ceva de pe FunGift.ro.

Comanda am facut-o ieri si astazi la ora 13 a ajuns. Din acest punct de vedere ma declar foarte multumita.




Am ales o cana cu mesaje pe care o gasiti cu doar 15 lei. Ce este interesant la ea? Faptul ca poti scrie pe ea cu creta:D si se sterge cu apa. Am vazut si la avon asa ceva dar la 35 lei...cam mult, pe acest site am gasit la un pret foarte ok.  Contine si 2 bucati de creta: una alba si una roz:d.
poze cu cana deja mazgalita de mine:d:P

M-a tentat si acest joc, "te doare mintea", de mult am cautat asa ceva, pacat ca din cele 4 modele, doar 1 era disponibil, dar pretul lui mi se pare foarte bun, 5 lei mai exact.
Trebuie sa desparti cele 2 piese fara forta bruta. Doar miscandu-le intr-un anume fel.


Comanda a fost de 35 lei deoarece am cumparat 2 cani, a vrut si colega de camera una. Si transportul a fost gratuit. Probabil si inainte de craciun va fi la fel. A venit comanda cu Fan Curier si eu am ales plata online, dar se poate plati si ramburs. Produsele din colet au fost imbracate in "bule" antisoc:P si coletul lipit tot cu banda pe care scrie mare cat casa "FRAGIL" deci nota 10 pentru livrare.
Si produsele merita aceiasi nota:D.

Iar toata luna decembrie este livrarea gratuita pentru comenzi de peste 50 lei.

7 comentarii:

  1. E interesanta cana. Cred ca o sa iau si eu doua :D

    RăspundețiȘtergere
  2. Se pare ca la capitolul profesionalism si grija pentru calitate merita nota 10! Totusi 15 lei pentru o cana...mi se pare un pic cam mult...chiar daca poti scrie pe ea ce vrei! :D Dar...asta e doar parerea mea! ;)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. mie nu mi se pare deloc mult. O cana simpla, din ceramica costa cam 7 lei, gandeste-te ca vopseaua asta speciala pentru tabla costa si ea..plus manopera, mie mi se pare chiar f bun pretul. La avon era 35, acolo da, mi se parea prea mult

      Ștergere