joi, 2 februarie 2012

de astazi vreau sa slabesc!!

Buna fetelor!!
De astazi, defapt de aseara, dar de astazi  incep, m-am hotarat sa slabesc, deoarece m-am cam ingrasat mai mult decat era permis si in primul rand nu ma simt bine si in al doilea rand nu imi mai place deloc cum arat. Teoretic ar trebui sa slabesc vreo 10-15 kg.
Eu m-am ingrasat si acum in sesiune si presesiune, deoarece am prostul obicei ca atunci cand invat sau lucrez sa rontai cate ceva...pe langa asta inainte a fost si craciunul....Deci e clar;)). Sa nu intelegeti ca acum m-am ingrasat 15 kg, nu, nu!! Eu eram oricum peste greutatea normala, dar acum s-a adaugat si deja nu mai e acceptabil:P
Am inceput sa fac si celulita destul de uratel, desi eu nu aveam decat vergeturi:(.
Asa ca sa va zic mai intai ce reguli mi-am propus sa respect.
Pentru moment, pentru ca afara e frig am sa ma rezum mai mult la alimentatie si ce se poate face in casa, deoarece eu obisnuiesc sa ies la alergat pentru a grabi procesul, dar pe vremea asta nu am sa o fac:P.
Mi-am cumparat cam tot ce contine gama de remodelare corporala de la oriflame, "Perfect Body", adica: crema anticelulitica, crema impotriva vergeturilor, remodelare abdomen, remodelare coapse si solduri, fermitate sani. Am vazut ca in catalogul urmator apare si ceva pentru picioare:D.Am sa fac un review dupa vreo 4 saptamani sa va spun ce efecte au avut:P. Regula de baza este aplicarea lor de 2 ori pe zi cu masaj. Pentru masaj am imprumutat de la mama "relax & tone" ala de la TV. Ea cik e multumita de el, am sa vad si eu ce parere am:P.
Tot de la mami meu am primit cafea de slabit, ca ea a incercat si desi nu a tinut regim pe perioada in carea a baut zilnic aceasta cafea, a slabit, am vazut si eu asta:D. acum sa vad daca are chiar efect, adik 5 kg pe saptamana:D tinand cont ca eu tin regim:P, eu ma multumesc si cu 3:P.
Mi-am achizitionat cantarul de la oriflame de la wellness sa ma cantaresc in fiecare dimineata .
Mi-am cautat cateva alimente cu calorii rezonabile pe care eu le mananc de obicei si mi-am propus ca ultima masa sa fie la 6pm chiar daca eu ma culc pe a 12:P si sa contina cel mult o salata de ton(varza chinezeasca 13calorii, castraveti murati 9 calorii, porumb conserva 113 calorii, ton conserva in suc propriu 181calorii, ardei verde 17 calorii si o lingura de maioneza light, in loc de ulei, aporx 300calorii pe 100 gr.)Am sa aleg cantitatile astfel incat s anu depasesc 400calorii pe masa de seara.Dar la pranz nu stiu ce sa mananc:(. Daca aveti idei le astept cu mare drag:D.
Probabil am sa mai consum iaurt, ciorbita fara paste , doar de legume si fara cartofi:D, oua fiert, sau salata bulgareasca. App de ou, eu la camin am tigaia aia electrica hot pan de la tv care gateste fara ulei si am reusit sa fac ou ochi fara ulei si e f bun, deci mai putine calorii:D, chiar si cartofii congelati merg facuti fara  ulei si sunt super:X.Mai pot incerca carne de rechin fripta , aprox 130 calorii, ciuperci, 35 calorii, carne pui, piept, 142 calorii, tot fript, salata de varza 31 ccalorii, mazare congelata facuta tot la tava aia a mea, 69 calorii, rosii 18 calorii, castraveti verzi 19 calorii, gogosari in otet, 15 calorii , masline verzi 145 calorii, masline negre mamut 150 calorii. Iar ca fructe : kiwi 61 calorii, ananas proaspat 48 calorii, mango proaspat 65 calorii( ananasul si mango ajuta la digestie, dar e bine sa n rezumam la o felie dupa masa), madarine 53 calorii, clementine 38 calorii, portocale 48 calorii.
Vreau sa renunt la paine:D, sper sa reusesc.
Pentru inceput am sa ma incadrez sa consum zilnic maxim 1500 calorii, ca oricum e bine, pt ca in ultima vreme cred ca saream de 2000 cu pufuletii si biscutitii rontatiti:))
A, era sa uit, am descoperit ca am ajuta f f mult un pahar de apa de 250 ml baut pe stomacul gol dimineata, dar neaparat cu cel putin 30 min inainte de masa. Am sa incerc sa beau si cu 30 min inainte de fiecare masa de pe parcursul zilei. Am sa incerc sa beau 2 l de lichide pe zi, in special apa plata, sa nu mai pun gurita pe sucuri sau apa minerala , nici semi:P. Am sa incerc sa beau de acum apa plata zizin, ca am gasit in kaufland la 2 l cu vreo 1,7 lei, ceea ce e destul de convenabil fata de altele, iar eu de obicei nu suport apa plata din cauza gustului si obisnuiams a beau dorna ca e mai ok dar e si f scumpa , si am cumparat ieri zizin si sunt multumita:d, sper sa ma inteleg cu ea:P.La mine la camin, in bcuuresti , nu se poate bea apa de la  robinet, o folosesc pentru ceaiuri, doar atat, ca o ferb:P.
App de ceaiuri. Mai ales ca nu prea plec de acasa ca inca sunt in sesiune, am sa beau si ceaiuri atunci cand imi e foame intre mese, si ma impac bine cu ceaiul de slabit "silueta perfecta" care parca tot din kaufland il achizitionez si e vreo 2,5 lei, cred. De obicei, de la el, vizitez mai des baia:P.
Si pentru ca voi fi atat de drastica cu mine, am sa beau totusi un pahar cu vitamine efervescente pe zi in aceasta perioada deoarece am probleme de lipsa de magneziu,calciu si alte vitamine si nu vreau sa mi se faca rau. Asa fac de fecare data cand tin regim, si imi e bine, chiar daca ingreunez putin procesul de slabire:P.
Magneziu ar trebui sa beau zilnic, ca am probleme cu carceii la picioare, iar calciu nu ma omor ca oricum nu asimilez unde trebuie, de asimilat, asimilez, dar nu unde am nevoie, asa ca ma bazez doar pe magneziu:D.
Poate am sa fac o postare legata si de carcei, pentru cele cu astfel de probleme;).
Si am sa ma gandesc la un meniu zilnic, si neaparat cu ore fixe pentru masa.Am sa va zic in fiecare zi ce am mancat si daca am slabit sau nu.Ca de multe ori mi s-a intamplat sa gresesc:P.
am sa incep cu ziua de azi:D.

Astazi:
M-am trezit la 7:00.
Am baut 1 cana cu apa plata la temperatura camerei la 10 minute dupa ce m-am trezit.
La 8:20 am baut cana de 200ml cu cafeaua de slabit.
Sincer acum ma simt foarte plina si desi de obicei imi era foame la o ora de cand ma trezeam acum nu am nici-o problema desi a trecu 1 ora si 40 minute:d. Imi propun ca masa de dimineata sa fie pe la 10:)
9.00-9.30 masaj cu cremele pentru tonifiere, remodelare, ativergeturi, anticelulita+relax &tone.=>piele mai catifelata pentru moment:D. ar trebui sa ma masor , dar sa gasesc metru ala de coroitorie:P
Gata, l-am gasit, deci:
piept: 100cm
talie:81cm
solduri:94cm
fund:104
sub fund imediat:96 ambele picioare, doar un picor: 60cm
brate sus:30cm
gat: 34cm
9.40 o cana cu apa plata:)
10:30 am mancat putina racitura fara carne, maxim 100g->300calorii
am mai baut un ceai de salbit+ inca o cana de apa
14:20: salata de: rosii+varza chinezeasca+ridichi+ardei verde+praz+castravete+masline naturale+telemea oi+o lg maioneza+o felie salam toredo taiat cubulete=500 calorii(am cantarit si calculat pt fiecare aliment in parte:P)
dupa, o cana de ceai de slabit:)
la 7 am mai mancat o singura sarmaluta pentru ca imi era lene sa imi fac salata si am baut aproximativ 500ml apa . M-am culcat la 11pm, deci a trecut destul de la masa pana la somn, e indicat minim 2 ore:D




.Revin cu completari pe parcursul zilei.


Am utat sa va zic de unde pornesc:P. Am aproape 70kg:((. Cantarita dupa ce am baut apa si cafeaua, dar tot cam aia e. De acum ma cantaresc dimineata, deszbracata, dupa ce ma duc la toaleta. Asa este cel mai bine:D.



Pupi:P!!

2 comentarii: