sâmbătă, 21 aprilie 2012

Primele reguli! CE-I MULT STRICA!

Machiajul modern ar trebui sa fie SIMPLU si NATURAL. Astfel vom remarca fata si nu machiajul.Produsele cosmetice au menirea sa evidentieze trasaturile date de Dumnezeu, nu sa le modifice.
Prin simplu si natural ne referim la paleta de culori care trebuie sa fie in armonie cu tenul si pe care este bine sa o schimbi in fiecare anotimp pentru a putea completa modificarile ce au loc in nuanta ta de piele.
Nu da bine o femeie care desi s-a astraduit mult sa isi realizeze machiajul , a ales un fond de ten nepotrivit pentru nuanta ei de ten sau rujul este prea inchisa sau prea stearsa pentru ea.
Machiajul inseamna frumusete , iar frumusetea machiajului tine de culorile pe care le alegi si de locul in care il aplici -  niciodata de cantitatea pe care o folosesti. Pe de alta parte, este important sa nu uiti ca fata este o suprafata plana . Si , nefiind uni-dimensionala, nu o poti vopsi ca si cum ar fi asa . Machiajul ar trebui folosit pentru a sculpta si sublinia cu arta trasaturile tale cele mai frumoase.

MACHIAJUL-REINVENTAREA TA
Frumusetea este in ochii privitorului, iar fumusetea este ceva subiectiv.
Vom discuta despre stilul de fata simpla si fermecatoare in postarile ce vor urma.

Un comentariu: