miercuri, 15 februarie 2012

Oja magnetica flormar nuanta 03

Chiar in prima zi in care a aparut oja magnetica la standul flormar am trecut si eu pe la ei sa vad ce mai au si daca mai am nevoie de ceva. Mda...tinand cont ca suntem fete..mai mereu avem nevoie de ceva ce tine de cosmetice si mereu v-om gasi ca scuza..".nuanta asta nu o aveam":P.Daca este sa o luam asa...tinand cont de cate nuante exista... si ca mai sunt si cu sclipici si cu sidef si magnetica si crapacioasa si altele, cam cate oje ar trebui sa avem???Aceasta situatie e valabila si la farduri:P.
In fine, sa revenim la oja magnetica. Am vazut o paletuta de carton pe care se puteau vedea pozele nuantelor iar mie mi-a placut nuanta 03, un verde inchis, cred ca mult mai inchis decat in imaginea cu nuantele de mai jos.

-----

Setul contine o oja si un magnet. Pasii sunt urmatorii:
1. Scutura sticluta cu oja inainte de folosire.
2. Aplica pe unghie oja magnetica.
3. Dupa ce ai aplicat-o tine magnetul foarte aproape de unghiile tale pe cat posibil, timp de 10 secunde.
4. Repeta pasul 2 si 3 pentru fiecare unghie in parte.

La prima vedere nu apre deloc greu doar ca atunci cand vine vorba de tinut magnetul cat mai aproape de unghie intrevine o problema, cel putin la mine. Imi este greu sa tin magnetul atat de aproape incat sa aiba efectul maxim si in acelasi timp sa ratez sa ating unghia.Poate data viitoare imi iese mai bine.
In poza cu unghiile mele, nuanta nu este 100%cea originala deoarece am dat cu lac neon deasupra si poza este facuta la 2 zile de la aplicare.

Mie nu mi-a iesit prea bine deoarece nu m-am descurcat cu magnetul:(

Un comentariu:

  1. hmm interesant. am vazut si eu dar nu mi-am cumparat. arata fain oricum. o sa incerc :D

    RăspundețiȘtergere