joi, 30 august 2012

TAG: Primul/Prima

De mult nu am mai facut un tag si m-am gandit sa il fur pe acesta de pe alte bloguri care deja l-au facut:D Mi se pare interesant si un exercitiu bunde memorie:)).

Pentru cine nu stie despre ce este vorba despre primele produse cosmetice pe care le-am folosit:)

Si sa vedem raspunsurile mele:)

Primul fond de ten? Pai primul fond de ten incercat a fost unul al mamei mele, era baton si mi-a placut la nebunie textura lui, nu mai stiu ce firma era. Dar primul cumparat de mine a fost unul de la kallos cred.

Prima pudra? Asta e o intrebare grea;)) . Prima pudra cred ca a fost de la avon...color trend poate...si cred ca era una translucenta:).

Primul rimel? Avon a fost, si daca nu ma insel chiar super shock sper sa nu ma insel, daca acum 7 ani se gasea  in catalog sigur asta este:))

Prima paleta de farduri a fost ruby rose, probabil 16 nuante , si atunci sustineam ca nu mai am nevoie de niciun fard, ca am toate culorile acolo si tot ce imi trebuie:))

Primul ruj? Nu imi amintesc:(. Stiu ca foloseam luciuri de buze no name sau avon..poate primul ruj tot avon sa fie.

Prima oja? Sigur gambrini. dar nu stiu ce nuanta. Mai  intai am inceput cu lac de unghii transparent..apoi..foloseam roz, si in scurt timp am trecut pe culori inchise, negru, mov pruna, visiniu. Ce mai imi placea cum imi statea cu visiniu pe unghiute:d.

Primul fard? Probabil fard mono.. Pai cam tarziu a aparut acesta, si cred ca a fost de la oriflame dintr-o gama cu farduri colorate si foarte pigmentate. Le mai am si acum.

Primul tus? De la oriflame, tus lichid.

Primul produs de lux? De cumparat nu mi-am cumparat niciodata asa ceva. Dar am avut din ceea ce a mai primit mama mea cadou. O trusa cu farduri lacome, 4 la numar. Dar primul produs de lux folosit, pe vremea aceea era lux , e un ruj foarte foarte rezistent de la loreal. Daca il mai vad prin magazine sigur e al meu:))

Primul blush? Avon, unul rozaliu, Jillian Dempsey.

Primul dermatograf? Cred ca a fost gri:)) si era de la avon.

Primul contur de buze? Oriflame, si foarte tarziu am folosit, dupa ce am invatat ca se poate folosi fara sa se vada aiurea:))

Primul balsam de buze? De la farmacie a fost.

Primul gloss? Cred ca toate ati avut asa ceva:)) cel cu biluta si poate cu sclipici? se gaseau pe toate drumurile:))

Cred ca asta este tot. Eu am cochetat cu machiatul de la 11 ani, dar am inceput sa ma machez usor prin clasa a 8-a sprea a9-a si apoi la liceu eram mai tot timpul machiata, dar de cele mai multe ori asta insemna doar rimel si ceva pe buze:)). Oricum primele mele produse cosmetice au fost avon pentru ca in clasa a 8-a am devenit reprezentant avon, apoi am trecut si la produse oriflame.

Sper sa primesc si din partea voastra raspunsuri la acest tag, daca nu aveti blog vreau sa vad in comentarii raspunsurile voastre pentru ca sunt foarte curioasa:D.

Si neaparat vreau sa vad pe blogurile urmatoare acest tag facut!! Neaparat:P!
http://frommegwithlove.blogspot.ro
http://gabryelles-blog.com/
http://al3xmake-up.blogspot.ro/
http://shoeper-women.blogspot.ro/
http://ladydyvine.blogspot.ro/
http://www.adynas.com/
http://www.andazelenca.com/
http://www.classyandpink.com/
http://www.iuliabadita.ro/
http://shoppingtherapy-cristina.blogspot.ro/

Iar daca mai vrea sa il faca cineva care nu a fost nominalizat va rog sa il faceti! Si sa imi spuneti si  mie:D.

Pupici!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu